2011. november 25., péntek

Túlélni itt is, ott is

Lassan egy hete hevert a polcomon Michael "Bear" Grylls új könyve. Aztán ma egy hagymát szeletelve belevágtam az ujjamba, dőlt a vér és még most is lüktet ahogy ezt a cikket írom. Egy hagymától!? Mi lenne ha ledobnának egy helikopterről egy ejtőernyővel a sötét erdő közepére?!



Szerintem végem lenne. Vagyis csak eddig hittem ezt, de aztán elkezdtem ez a könyvet és kezd megjönni az önbizalmam. Már az ujjam sem fáj annyira, a mellényem egyre nagyobb, hiszen az erdők mestere, a túlélés mágusa ad nagyon sok hasznos tanácsot ebben a kötetben.

Bear, aki 3 évig szolgált a Brit Hadsereg különleges alakulatánál, de egy ejtőernyő-balesetben eltörte a gerincét, ezért arra kényszerült, hogy elhagyja a sereget, aki nem csupán kalandor és felfedező, hanem, akit már milliók jól ismernek a Discovery Channel műsoráról! Most könyvében mutatja meg, hogyan tudod áttörni saját határaidat! A férfi, aki megmászta az Everestet is, egy teljes túlélési útmutatóval nem csak a kihívások legyőzésére ösztökél, hanem az álmaid elérésére! Kiváló és gyakorlati tippeket ad arra nézve hogyan rakjunk tüzet, állítsunk sátrat vagy hogyan igazodjunk el a közelgő felhőkön.

Bear jelenleg a Temze folyón, egy átalakított bárkában éli mindennapjait feleségével, Sharával, és három gyermekükkel.

Bear Grylls: A vadon törvényei
Jaffa Kiadó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése